Kies je opleiding in 4 stappen

Werken met essentiele olie

Meer info

Werken met Essentiële olie

Aromatische planten spelen al meer dan 1500 jaar voor Christus, een belangrijke rol in de menselijke beschavingen. Voor o.a. het behandelen van een aantal verschillende ziektes. In het midden van de 19e eeuw werden de Essentiële oliën pas opnieuw populair, vnml dankzij hun aantrekkelijk geur. Essentiële oliën hebben therapeutische en medicinale eigenschappen. De wijze van toedienen en de chemische eigenschappen kunnen het therapeutische effect van eigenschappen beïnvloeden. Het gebruik van essentiële oliën kan systemische (gehele lichaam) dan wel plaatselijke therapeutisch effecten opwekken, afhankelijk van de toegepaste wijze van toediening en de chemische bestanddelen van de essentiële olie. Doel en toepassing van Essentiële olie. Goed onderwijs in de toepassing van zuivere 100% natuurlijke plantaardige oliën van hoge therapeutische kwaliteit, zullen een revolutie in de medicijnkast veroorzaken. Op deze manier wordt het vertrouwen in de helende kracht van de natuur terug gekregen.

Deze dag zal het specifiek gaan over:

DE REIS DOOR DE EMOTIES:

Deze dag wordt je meegenomen op een reis door de emoties.
Emoties, wat zijn dat? Waarom hebben we die dingen, die het ons soms best lastig kunnen maken? Wat willen emoties ons zeggen en wat kunnen we ermee? Op deze trainingsdag gaan we aan de slag met:
– Het beginsel van Yin en Yang
– Het 5 Elementenmodel
– De ‘kapstok’ van de basis-emoties
– Een protocol om te werken met emoties
– Persoonlijke aandacht: als je zelf ervaart wat dit protocol voor je kan doen, ga je het ook vaker inzetten in je werk als therapeut.

Je zal een waardevolle aanvulling krijgen op je werkzaamheden als therapeut. Een extra tool en meer inzicht in het werken met emoties. De prachtig, zuivere oliën zijn een fantastische ondersteuning daarvoor.

Doelgroep: Voor alle therapeuten, kinesisten , masseurs, en andere geïnteresseerden die hun kennis graag willen uitbreiden in het gebruik van Essentiële Oliën.

Accreditatie en prijs


Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 37
ECTS: 1,5

Docent: Henriëtte van Weenum

Geaccrediteerd bij:
BATC, KTNO, VBAG

Certificaat: Werken met essentiële olie
Duur:1 dag
Prijs: €115,-

Certificaat:
Werken met essentiële olie
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie
Werken met essentiele olie 12-10-2019 Apeldoorn

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum:


Duur
1 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685