Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Werken met essentiele olie


Aromatische planten spelen al meer dan 1500 jaar voor Christus, een belangrijke rol in de menselijke beschavingen. Voor o.a. het behandelen van een aantal verschillende ziektes. In het midden van de 19e eeuw werden de Essentiële oliën pas opnieuw populair, vnml dankzij hun aantrekkelijk geur. Essentiële oliën hebben therapeutische en medicinale eigenschappen. De wijze van toedienen en de chemische eigenschappen kunnen het therapeutische effect van eigenschappen beïnvloeden. Het gebruik van essentiële oliën kan systemische (gehele lichaam) dan wel plaatselijke therapeutisch effecten opwekken, afhankelijk van de toegepaste wijze van toediening en de chemische bestanddelen van de essentiële olie. Doel en toepassing van Essentiële olie. Goed onderwijs in de toepassing van zuivere 100% natuurlijke plantaardige oliën van hoge therapeutische kwaliteit, zullen een revolutie in de medicijnkast veroorzaken. Op deze manier wordt het vertrouwen in de helende kracht van de natuur terug gekregen.

Je zal een waardevolle aanvulling krijgen op je werkzaamheden als therapeut. Een extra tool en meer inzicht in het werken met emoties. De prachtig, zuivere oliën zijn een fantastische ondersteuning daarvoor.

Doelgroep: Voor alle therapeuten, kinesisten , masseurs, en andere geïnteresseerden die hun kennis graag willen uitbreiden in het gebruik van Essentiële Oliën.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 37
ECTS: 1
Prijs: €165
Datum: 9-10-2019 Werken met Essentiële oliën met dieren
12-10-2019 Werken met Essentiële oliën emoties

Geaccrediteerd  bij KTNO: K9140
BATC | VBAG | NVST

Docent: Henriëtte van Weenum

Certificaat:
Werken met essentiële olie
Duur:
1 dagen
Prijs:
€165

Cursus Begindatum Locatie
Werken met essentiele olie 12-10-2019 Apeldoorn

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
AchternaamWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685