Kies je opleiding in 4 stappen

Toets Voetreflexologie

 

Toets Voetreflexologie


Voetreflexzonetherapie is gericht op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van de mens. De pseudowetenschappelijke alternatieve geneeswijze heeft ons geleerd dat onze organen, spieren, bloedcirculatie, beenderenstelsel, zenuwen, klieren en andere delen van het lichaam verbonden zijn met zones op onze voeten. Door deze zones middels een speciale techniek te stimuleren kan de directe respons in het gerelateerde lichaamsgebied opgewekt worden. Blokkades in de energiedoorstroming kunnen op deze manier worden opgeheven. Door aanraking van de betreffende zones wordt de doorstroming van afvalstoffen en voedingsstoffen in het gerelateerde gebied gestimuleerd zodat klachten worden verlicht of opgeheven.
Wanneer u Voetreflexologie volgt als onderdeel van de Modulaire Opleiding Natuurgeneeskundig Therapeut, dan sluit u de cursus af met een theorie- en praktijktoets.

Accreditatie en prijs

Module Massage

Module samenstelling : Klassieke Massage (9 ECTS) – Manuele Lymfedrainage (6,5 ECTS) – Shiatsu Massage Basis (8 ECTS) + Shiatsu Massage Verdieping (8 ECTS) – Voetreflexologie (18 ECTS)

Locatie: Apeldoorn en Budel
Lesmateriaal: incl. syllabus, excl. werkboek voetreflexologie volgens de methode van Dwight Byers
Duur: 2 dagen
SBU: 504
ECTS: 18

Geaccrediteerd K9010 bij:
BATC, KTNO, LVNG, NVST, VBAG

Certificaat:
Module Voetreflexologie
Duur:
2 dagen
Prijs:
€265

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685