Kies je opleiding in 4 stappen

Shiatsu Massage Verdieping

 

Shiatsu Massage Verdieping

Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Shiatsu is geworteld in de oosterse geneeskundige traditie en komt oorspronkelijk uit Japan. Shiatsu is een vorm van meridiaanbehandeling. Door druk uit te oefenen op de menselijke huid met behulp van specifieke massagetechnieken wordt de Ki of Levensenergie uitgenodigd te gaan stromen.
De kracht van de oosterse geneeskunde is de (zelf-) genezende maar ook de preventieve ondersteuning van het lichaam.
Wat aangesproken wordt is het zelfgenezend vermogen; Shiatsu activeert het lichaams-bewustzijn en de mogelijkheden een nieuwe balans te creëren.
De opleiding besteedt veel aandacht aan de handen. Gevoelige handen ontwikkelen betekent: aanwezig – een ontmoeting, gevoelig en met de juiste (druk)techniek. Als het kader klopt, kan de aandacht zich richten op de ander. Dit contact staat of valt bij het kunnen onderhouden van je eigen (fysieke) kader.
De cursist leert gevoelige handen te ontwikkelen en te letten op een juiste houding van waaruit wordt gewerkt. Shiatsu werkt vitaliserend, verkwikkend, ontspant en kalmeert, verbetert het lichaamsbewustzijn, maakt evenwichtiger, is spierontspannend en pijnstillend.
Shiatsu kan een ondersteuning geven bij ademhalingsaandoeningen, rug-, nek- en schouderklachten, spanningen en stress, hormonale verstoringen, spijsverterings- en stofwisselingsklachten.

Shiatsu Massage Verdieping is een verlenging van Shiatsu Massage Basis

Accreditatie en prijs

Module Massage

Module samenstelling : Klassieke Massage (9 ECTS) – Manuele Lymfedrainage (6,5 ECTS) – Shiatsu Massage Basis (8 ECTS) + Shiatsu Massage Verdieping (8 ECTS) – Voetreflexologie (18 ECTS)

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 5 dagen
Lesuren: 30
SBU: 222
ECTS: 8

Docent: Pia Schuuring

Geaccrediteerd K5687 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Certificaat:
Shiatsu Massage Verdieping
Duur:
5 dagen
Prijs:
€595

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
5 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685