Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Relaties

 

Meer info


Inhoud scholing
Een mens kan in zijn/haar leven last krijgen van allerlei emotionele of psychische problematiek en deze heeft vaak te maken met de relaties die een mens in zijn/haar leven met anderen heeft. Het kan dan bijvoorbeeld gaan om problemen die mensen ondervinden in hun relatie of om problemen rondom de opvoeding van hun kinderen, tijdens of na een scheiding. De oorzaken van de problemen kunnen divers zijn en bepalen mede welke aanpak of hulp of steun wenselijk is. Vaak is relatietherapie een effectieve gespreksmethode om relationele problemen tussen partners op te lossen. Met behulp van deze vorm van therapie wordt in gesprekken o.a. gezocht naar oplossingen, zoals andere omgangspatronen of een verbeterde communicatie.

In deze scholing wordt er o.a. ingegaan op de wezenlijke verschillen tussen mannen en vrouwen en de invloed daarvan op relaties en seksualiteit, op relatieproblematiek en op de gevolgen van een scheiding voor kinderen. De onderwerpen zullen belicht worden vanuit verschillende (psychologische) invalshoeken. Ook zullen praktijkervaringen en -casussen aan bod komen.

Onderwerpen
– Hechting, hechtingsproblemen en -stoornissen.
– Reïncarnatie & karma en de invloed op relaties.
– Verschillen tussen mannen en vrouwen.
– Relaties, liefhebben en seksualiteit.
– Relatieproblematiek en relatietherapie.
– Scheiding en de gevolgen voor kinderen.

Docente
Mariëtte van de Meulengraaf (psychologe, reflexzonetherapeute en antroposofisch gespreks-psychotherapeute).

Accreditatie en prijs


Certificaat:
Relaties
Duur:
1 dagen
Prijs:
€125

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie
Relaties 18-05-2019 Apeldoorn

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum:


Duur
1 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685