Kies je opleiding in 4 stappen

Reflexzonetherapie en de biografische levensfasen

Meer info


Ben je (reflexzone)therapeut en wil je meer weten over de invloed van de biografische levensfasen op het leven én eventuele ziekten en klachten van cliënten? Op deze twee bijscholingsdagen leer je meer over de (antroposofische) visie op de biografie en de invloed van de verschillende 7-jaarsfasen op de mens. Elke fase kent namelijk zijn eigen kenmerken en vaak ook zijn eigen (levens)problematiek. Deze biografische levensloop is zeer praktisch bruikbaar in de gesprekken met de cliënt. Uiteraard komen de mogelijkheden die reflexzonetherapie in de verschillende fasen biedt aan de orde en er wordt praktisch geoefend met een speciaal reflexzonebehandelprotocol voor elke fase.

Deze dagen bestaan zowel uit een theoretisch als een praktisch gedeelte. De dagen zijn geaccrediteerd door de VNRT (10A en 10B punten).

Accreditatie en prijs


Certificaat:
Reflexzonetherapie en de biografische levensfasen
Duur:
2 dagen
Prijs:
€265

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum:


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685