Kies je opleiding in 4 stappen

Professionele Praktijkvoering

 

Professionele Praktijkvoering

Wilt u een succesvolle praktijk opstarten en continueren, dan is het naast het goed uitvoeren van uw vak essentieel om ook ondernemer te zijn. Om een professioneel ondernemer te kunnen zijn, is het noodzakelijk u bewust te zijn van alle elementen die een rol spelen bij het hebben van een eigen praktijk.

In deze 1-daagse training Professionele Praktijkvoering wordt u geconfronteerd met de elementen die een belangrijke rol kunnen spelen op uw weg om een professioneel ondernemer met een bloeiende praktijk te worden.

Vanuit de ervaringsdeskundigheid in het hebben van een eigen praktijk voor natuurgeneeskunde en vanuit haar goedgevulde rugzak met kennis en ervaring in de marketing en het (bedrijfs)leven, deelt docent Marja van der Ende intuïtief alles wat op dat moment nodig is om u verder op weg te helpen naar een professionele praktijkvoering.

 

Accreditatie en prijs


Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 84
ECTS: 3
B – punten

Docent: Marja van der Ende

Geaccrediteerd K9012 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Is tevens onderdeel van de Module Beroepskwaliteit & Professionaliteit

Module samenstelling : Beroepsethiek & Communicatie (3 ECTS) – Professionele Praktijkvoering (3 ECTS) – Praktijkmarketing & P.R. (3 ECTS) – NLP (2,5 ECTS) – Toets Beroepsvaardigheden

Certificaat:
Professionele Praktijkvoering
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie
Professionele Praktijkvoering 11-06-2019 Apeldoorn

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
1 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685