Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Professionele Praktijkvoering

Wilt u een succesvolle praktijk opstarten en continueren, dan is het naast het goed uitvoeren van uw vak essentieel om ook ondernemer te zijn. Om een professioneel ondernemer te kunnen zijn, is het noodzakelijk u bewust te zijn van alle elementen die een rol spelen bij het hebben van een eigen praktijk.

In deze 1-daagse training Professionele Praktijkvoering wordt u geconfronteerd met de elementen die een belangrijke rol kunnen spelen op uw weg om een professioneel ondernemer met een bloeiende praktijk te worden.

Vanuit de ervaringsdeskundigheid in het hebben van een eigen praktijk voor natuurgeneeskunde en vanuit haar goedgevulde rugzak met kennis en ervaring in de marketing en het (bedrijfs)leven, deelt docent Marja van der Ende intuïtief alles wat op dat moment nodig is om u verder op weg te helpen naar een professionele praktijkvoering.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 84
Prijs: €165
ECTS: 3
Datum: 4-11-2019

Klik hier voor KTNO accreditatie: K9012
BATC | VBAG | LVNG | MBOGNVST | VIV | CAT | VVET

Docent: Marja van der Ende

Certificaat:
Professionele Praktijkvoering
Duur:
1 dagen
Prijs:
€165

Cursus Begindatum Locatie
Professionele Praktijkvoering 06-11-2019 Apeldoorn

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam


Wil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685