NLP - Introductie Communicatie - Zonnevlecht Academie

Kies je opleiding in 4 stappen

NLP – Introductie Communicatie

 

NLP - Introductie Communicatie

NLP staat voor Neurologische Linguistische Psychologie en is een methodiek die inzicht geeft in uw eigen communicatie en die van anderen. NLP is een manier om vragen te leren stellen zodat iemand over zijn eigen wereld kan vertellen. U leert luisteren met respect.

Hierbij is het wetenschappelijk bewezen dat neurologie verandert als je je aandacht op iets anders vestigt in plaats van steeds hetzelfde gedrag te herhalen.

NLP is ontwikkeld door familietherapeute en psycholoog Julie Silverthorn en verslavingsdeskundige, psycholoog  en coach John Overdurf. Dit zijn 2 Master Trainers NLP en ontwikkelaars van NLP uit Amerika.

Neurologie en taalpatronen

 NLP vestigt de aandacht meer op de programma’s die lopen en deze veranderen.

Bij NLP maken we gebruik van taal om de neurologie te veranderen. In de film “What the Bleep do we know” wordt dit heel mooi uitgelegd. Taal staat hier centraal.

Door taal en taalpatronen in te zetten wordt de cliënt gedwongen om andere keuzemogelijkheden te zien. En het mooiste is dat het de keuzemogelijkheden van de cliënt zelf zijn. Dit is wat werkt omdat de beleving in de cliënt veranderd en kan het daarna nooit meer hetzelfde zijn.

NLP heeft vooronderstellingen en NLP heeft dit uitgebreid met behulp van de Qantummechanica waarbij ondermeer wordt uitgegaan van de volgende stellingen:

    • Wat je ook denkt over jezelf, je bent altijd en onder alle omstandigheden, meer dan dat
    • Alles en iedereen is met elkaar verbonden
    • Realiteit is een constructie

Accreditatie en prijs


Locatie: Apeldoorn en Budel
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 76
ECTS: 2,5
B – punten

Docenten: Henk & Carla Beljaars

Geaccrediteerd K5597 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Is tevens onderdeel van de Module Beroepskwaliteit en Professionaliteit

Module samenstelling : Beroepsethiek & Communicatie (3 ECTS) – Professionele Praktijkvoering (3 ECTS) – Praktijkmarketing & P.R. (3 ECTS) – NLP (2,5 ECTS) – Toets Beroepsvaardigheden

Certificaat:
NLP - Introductie Communicatie
Duur:
2 dagen
Prijs:
€230

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenMeer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685 Datums van de nieuwe cursussen volgen z.s.m.Iedere éérste maandag van de maand inloopavond te Apeldoorn. Wees welkom van 19 - 21 uur - Bel 085-485 1685 voor al jouw opleidingsvragen