Kies je opleiding in 4 stappen

Introductie Psychotherapie

In de natuurgeneeskundige praktijk hebben we regelmatig te maken met cliënten die last hebben van emotionele of psychische problemen, zoals bijvoorbeeld angsten, depressieve gevoelens, schaamte- en schuldgevoelens, eenzaamheid of woede. Voor therapeuten is het handig en inzichtgevend om meer achtergrondkennis te hebben van deze emotionele en psychische problemen, zodat zij hierover eventueel ook met hun cliënt in gesprek kunnen gaan of in ieder geval meer begrijpen van het proces van de cliënt.

Op deze bijscholingsdag zal er worden ingegaan op zowel de reguliere als de antroposofische psychotherapeutische visie op deze problematiek. De lesstof wordt behandeld op een toegankelijke manier waar iedereen wat aan heeft. Niet alleen theoretische inzichten zullen worden behandeld, de docente zal ook praktijkervaringen en -casussen bespreken.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 37
pRIJS: €145
ECTS: 1
Klik hier voor accreditatie: K9118

Docent: Mariëtte van de Meulengraaf

Certificaat:
Introductie Psychotherapie
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Cursus Begindatum Locatie

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
1 dag


Kosten

€145

Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685