Kies je opleiding in 4 stappen

Holistische kijk op de voet – Voetdiagnostiek

Aan de opbouw van de voet kun je zien wat mensen in aanleg hebben meegekregen. Er is verschil tussen de linker- en de rechtervoet qua interpretatie.

Ook verschijnselen op de voet geven een indicatie, zoals de kleur, eelt, een wrat, enz. Tijdens deze bijscholing leer je te kijken naar de voet en hoe je dat samen met je cliënt kunt bespreken.

Daarnaast gaan we kijken naar het holistische idee achter nieren, blaas en longgebied. Als je hier kennis van hebt, kun je sneller tot de kern komen van hetgeen er speelt bij je cliënt. Dat geeft meer diepgang aan het vak en het wordt voor jezelf interessanter om elke cliënt persoonlijk te kunnen benaderen.

Benodigdheden: hoeslaken, handdoeken, kussentje, knie-rol, eventueel je eigen olie. ( en natuurlijk pen en papier voor je aantekeningen)

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 47
ECTS: 2
Klik hier voor accreditatie: K9009

Docent: Liedewij Tonnet

Certificaat:
Holistische kijk op de voet - Voetdiagnostiek
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum:


Duur
1 dag


Kosten

125 euro

Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685