Kies je opleiding in 4 stappen

Hoe (over)leeft mijn praktijk zonder zorgvergoeding?

Ook al heb je als therapeut de afgelopen tijd hard gewerkt om aan de eisen voor vergoeding te voldoen, de toekomst van de zelfstandige praktijkhouder is en blijft onzeker. Hoe zorg je er zelf voor dat je minder afhankelijk bent van de grillen van partijen waar je geen grip op hebt? Hoe geef je jouw praktijk de vorm die het nodig heeft om te kunnen voortbestaan? Hoe zorg je voor continuïteit in jouw activiteiten, zodat je kunt doen wat je het liefste doet: mensen begeleiden naar gezondheid?

Je gaat er actief mee aan de slag en leert hoe je de juiste woorden kunt vinden om jezelf en jouw praktijk meer zichtbaar te maken richting de cliënt. Ongeacht wie de rekening betaalt of vergoedt, onafhankelijk van de vraag hoe de cliënt jouw inspanningen kan betalen. De cursus zit vol met tips en tools om je marketingaanpak en communicatie effectief te laten zijn, alsmede om een financieel gezonde praktijk te realiseren.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 37
ECTS: 1,5
Klik hier voor accreditatie: K9139

Docent: Marja van der Ende

Geaccrediteerd 9139 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Certificaat:
Hoe (over)leeft mijn praktijk zonder zorgvergoeding?
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
1 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685