fbpx

Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Gelaatkunde Themadagen

Mondvormen en mimiek
Dat er veel verschillende vormen monden zijn. Zo zijn er mensen die een kleine of brede mond hebben met volle of dunne lippen. Met onze mond proeven we en nemen we onze voeding tot ons.Volgens Carl Huter is de mond de sluitspier (Poort) van de ziel. Je mond weerspiegelt je diepste gevoelens. Er zijn monden die geestelijk willen genieten en er zijn monden die lichamelijk willen genieten. Er zijn monden die willen praten en die willen zwijgen.

Naast het feit dat je gezicht een spiegel is van de ziel, laat het ook veel psychologische aspecten zien. Door te kijken naar de orgaan zones rondom de mond zie je ook de energetische staat van de organen. Zo staan o.a. de lippen van een persoon voor de conditie van de darmen en de vertering van onze emoties. Het gezicht geeft dmv vlekjes, verkleuringen, verdikkingen en lijntjes aan waar het orgaan om aandacht vraagt.

Cursus  Gelaatkunde Thema: neus
De neus staat gelaatkundig voor de wil, het plan en de verwerkelijking.
We ruiken niet alleen met onze neus de stoffelijke sensaties van geur en smaakbeleving, maar ook snuiven we met onze neus het leven op.
Hoe is onze communicatie en nemen we wel voldoen ruimte in voor ons zelf. De vorm van de neus in combinatie met kin en kaaklijn laat zien, hoe je het wilt en of je het ook doet en kunt volhouden. Zo zijn er grote en kleine neuzen, wipneuzen en haakneuzen. Allemaal vormen die meer vertellen dan dat ze groot of klein zijn.

Veel gezegdes gaan over de neus. Zo kennen we allemaal de uitdrukking van bijvoorbeeld; “je neus volgen”, of je “neus ergens insteken”. Allemaal waarheden die van belang zijn in het dagelijks leven.

Wil je ook weten hoe je naar vormen van neuzen kunt kijken en weten wat het wil zeggen. Dan is deze cursus zeker iets voor jou.

Theorie en praktijk worden steeds afgewisseld, zodat de stof meteen praktisch wordt gemaakt en daardoor sneller door de cursist bruikbaar wordt.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: Het boek Gelaatkunde “Zien geeft Inzicht” verplicht is en hoort bij de opleiding. Kosten € 36,00 incl. btw
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 56
Prijs: €165
ECTS: 2
Datum: 1 oktober:thema de mond
29 oktober:thema de neus
9 december:thema typologie

Docent: Joyce van der Voort

Klik hier voor KTNO accreditatie:K10537
BATC | VBAG | LVNG | NVST | VIV | CAT | VVET

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam


I.v.m. Coronavirus hebben wij de cursussen verschoven naar het najaar 2020 # info@zonnevlechtacademie.nl Tel.085-4851685