Kies je opleiding in 4 stappen

Familieopstellingen

Sommige mensen lijken altijd dezelfde problemen in relaties tegen te komen of hebben moeite met het in stand houden van een relatie. Niet zelden blijken er verstrikkingen en loyaliteiten in de familie aanwezig te zijn, wat in de opstellingen dynamiek zichtbaar wordt.

Vaak werken familieverstrikkingen door naar de werkomgeving, familiethema’s kunnen zichtbaar worden in de persoonlijke werkomgeving.

Wat biedt de opleiding voor hulpverleners?

Als eerste is inzicht in deze methode van belang om je eigen verstrikking te onderzoeken met je cliënten. Deze te benoemen om daarmee je werk beter te kunnen doen en verstrikkingen met cliënten tegen te gaan.

Voor wie is dit een interessante opleiding?

Systemisch werk geeft een hele andere kijk op werken met mensen. Deze opleiding is geschikt voor mensen die andere mensen willen helpen (therapeuten) en/of voor mensen die op persoonlijk vlak dicht met andere mensen werken en daarmee in gesprek kunnen raken met een persoonlijk karakter.

Certificaat:
Familieopstellingen
Duur:
3 dagen
Prijs:
€395

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum:


Duur
3 dagen


Kosten

325

Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Meer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685