Familieopstellingen 1 Dag - Zonnevlecht Academie

Kies je opleiding in 4 stappen

Familieopstellingen 1 Dag

 

Familieopstellingen 1 Dag

Proeven aan de kracht van systemisch werk.

Systemisch werk, waaronder het werken met (familie)opstellingen, verschaft mensen op een diep niveau inzicht over verborgen dynamieken waaraan zij bloot staan. Deze dynamieken kunnen zorgen voor belemmeringen en stagnaties in sociaal emotionele zaken binnen werk en privé leven.

Deze dag systemisch werk geeft je een beeld van de fenomenologische houding die nodig is om een systemische benadering van menselijke problematiek te gebruiken.

Daarnaast verschaft het inzichten en verschillende aanknopingspunten om verstoringen in balans in de diverse systemen (familie’s, team’s, vriendengroepen ed.) te herkennen.

Systemisch werk in jouw praktijk

Deze manier van werken met clienten kun je in alle vormen van therapie aanvullend gebruiken. Het gaat hier om het gesprek en vooral de laag waarop het gesprek gevoerd wordt. Of het nu een intake is of een ‘tussendoor’ gesprek. Het gaat erom dat je je client met een systemische vraag verrast. Hierdoor ontsluit een diepgaand inzicht in de problematiek die op de achtergrond van de client speelt.

Inhoud themadag systemisch werk

Deze dag besteden we in verschillende oefening, ondersteund door theorie, een blik op de systemische benadering van menselijke problematiek. Vooral de houding van de begeleider is daarin cruciaal.

De onderwerpen die we behandelen zijn: fenomenologische houding, herkennen van dynamieken, de route door een opstelling.

Accreditatie en prijs

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 24
ECTS: 1
B – punten

Docent: Koen Litjens

Geaccrediteerd bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Certificaat:
Familieopstellingen 1 Dag
Duur:
1 dagen
Prijs:
€120

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
1 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenMeer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685 Datums van de nieuwe cursussen volgen z.s.m.Zonnevlecht Academie wenst jou fijne feestdagen en een energiek 2019 toe!