fbpx

Kies je opleiding in 4 stappen

Cuppingmassage

Cuppingmassage is een vereenvoudigde manier van vacuümtherapie. Door in de cup te knijpen en op de huid te plaatsen en los te laten, trekt de cup vacuüm. Wanneer u één van onze cups aanbrengt ontstaat er een bindweefselmassage waardoor u over de huid heen glijdt (zonder blauwe plekken) behalve als de huid heel erg verkleefd is dan is dit natuurlijk wel mogelijk. De cups zijn van medische silicone gemaakt waardoor u heel makkelijk de vacuüm zelf kan reguleren en zelf de diepte bepaald. Als u over de huid glijdt creëert u een doorbloeding, lymfe wordt op gang gebracht en u gaat de huidstofwisseling in werking zetten. Afvalstoffen en vocht worden afgevoerd en verklevingen losgemaakt op een hele gemakkelijke manier. Door goede uitleg van u als professional kan de cliënt het product ook thuis gebruiken.

 

Bellabaci Body cups:

Verminderen van cellulite, hoofdpijn/migraine, striae, pijnlijke en gespannen spieren, oedeem, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, verbeteren en verzachten van het littekenweefsel.

Bellabaci Facial cups:

Verstevigen van de huid, verminderen van rimpels en fijne lijntjes, draineren van vochtwallen en het verminderen van de onderkin, reinigen van de poriën, verbeteren en verzachten van het littekenweefsel.

De therapeutische gevolgen van de behandeling kunnen zijn: activeren van de huidstofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, opheffen van blokkades, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning, het stimuleert de doorbloeding en lymfe.

Wat wordt er behandeld deze dag:

-Geschiedenis van cupping.
-Ontwikkeling cupping door de tijd.
-De indicaties en contra-indicaties.
-Volledige Bellabaci silicone cupping behandeling rug, benen, buik, decolleté en gezicht.
-Het werken met verschillende cups, hard, zacht, medium, klein, gemiddeld en super groot.
-Cellulite behandeling met onze ijsmassage (Vit-ice)
-Behandelen van diverse praktijkcasussen

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 1 dag
Lesuren: 7
SBU: 46
ECTS: 2
Klik hier voor de KTNO accreditatie: K9236
BATC | VBAG | LVNG | NVST | VIV | CAT | VVET

Docent: Rochelle van Doorn

Certificaat:
Cuppingmassage Bellabaci
Duur:
1 dagen
Prijs:
€145

Cursus Begindatum Locatie

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam


I.v.m. Coronavirus hebben wij de cursussen verschoven naar het najaar 2020 # info@zonnevlechtacademie.nl Tel.085-4851685