Kies je opleiding in 4 stappen

Colonhydrotherapie Versneld

 

Colonhydrotherapie Versneld


Colonhydrotherapie is een oude professie welke al eeuwenlang een heel efficiënte uitwerking heeft op de gezondheid van de mens. Reinigen is voor heel veel volkeren een normale methode om een goede gezondheid van de mens te behouden. In Nederland neemt de bekendheid over de colonhydrotherapie toe.Zonnevlecht Academie biedt in samenwerking met Coventina u de meest uitgebreide opleiding voor colonhydrotherapie aan. Coventina biedt u de mogelijkheid een HBO opleiding voor Colonhydrotherapie te volgen. Uniek in Europa vanwege haar onderwijsprogramma waarbij de Personalised Flow Techniek wordt gecombineerd met de Emotional Release Methode.Door het toevoegen van deze therapie aan de huidige praktijk of het starten van een praktijk in deze therapie lever je een extra dimensie in de complementaire gezondheidszorg.Specificaties opleiding Colonhydrotherapie:

  • Zeer gedegen, hoog kwalitatief onderwijs
  • Er wordt gewerkt met de methode Emotional Release Methode (ERM) en met de Personalised Flow Techniek (PFT), omdat ieder individu en iedere darm andere ballast met zich mee draagt en anders gestimuleerd moet worden
  • De opleiding Colon hydrotherapie is praktijkgericht

Toelatingscriteria

De opleiding is toegankelijk voor iedereen die minimaal MBO+ niveau heeft of gelijkwaardig niveau. Voor de opleiding Colon hydrotherapie Versneld moet men in het bezit zijn van het diploma HBO Medische Basiskennis.

Na aanmelding volgt een intakegesprek om de opleiding door te spreken, de wensen en de reden van aanmelding om u zo goed mogelijk te begeleiden in het proces.

 

Personalised Flow Techniek (PFT)

Deze techniek is ontwikkeld om te leren hoe te kijken en te luisteren naar het lichaam van de client. Het is belangrijk om het water in de client te laten stromen op het ritme van het lichaam. Dit kan zijn op een heel rustig tempo met korte tussenpauzes tijdens het vullen, wat langere tussenpauzes, maar dit kan ook zijn dat je kunt vullen tot wanneer de client aandrang voelt. Dus een persoonlijk vulritme passend bij de client. De Personal Flow techniek. Hierbij blijft het belangrijk dat we altijd op een heel rustig tempo vullen.

Emotional Release Methode (ERM)

De emoties zitten in onze darmen wat voor 90% (onderzoek Harvard Medical School, USA, 2013) de oorzaak is van lichamelijke klachten. Om deze emoties los te krijgen maken wij gebruik van de life coaching technieken uit het Neuro Associative Conditioning model (NAC-model).

De technieken worden aangeleerd, er wordt in geoefend en we leren je hoe deze te gebruiken tijdens een darmspoeling. Door de juiste vragen te stellen kun je de emotionele blokkade raken waardoor het proces van loslaten tijdens de spoeling enorm bevorderd wordt. Het gevolg hiervan is dat zowel lichaam als geest op deze manier een goede reiniging kan ervaren.

We benaderen zo op een holistische manier de colonhydrotherapie wat een veel diepgaandere reiniging in zich heeft dan alleen een techniek toepassen. Om deze Emotional Release Methode goed aan te leren is met name de therapeutische houding van groot belang en daar zal dan ook veel aandacht aan geschonken worden.

Accreditatie en prijs

Locatie: Apeldoorn, Budel
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 12 dagen

Docent: Kitty Wolf

Geaccrediteerd bij:
SNRO

Certificaat:
Colonhydrotherapie Versneld
Duur:
8 dagen
Prijs:
€2375

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
8 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685