Bouwbiologie Basis - Zonnevlecht Academie

Kies je opleiding in 4 stappen

Bouwbiologie Basis

 

Bouwbiologie Basis

De (on)zichtbare effecten van elektro-smog op ons lichaam

Dagelijks staan wij bloot aan zichtbare en onzichtbare lichamelijke belasting. Denk daarbij aan zonlicht, luchtvervuiling, stress, voeding ed. Maar ook zaken als zendmasten, mobiele telefoons, hoogspanningsmasten en aardmagnetisme. Deze laatste zaken, ook wel elektro-smog genoemd, kunnen grote gevolgen hebben voor onze gezondheid op korte en lange termijn. Echter de een is er gevoeliger voor dan de ander. De consequenties van elektro-smog kunnen klein starten, bijvoorbeeld slaap problemen, hoofdpijnen, fysieke onrust ed. echter kan het op lange termijn ons immuunsysteem zo op de proef stellen dat het lichaam niet meer in staat is om zichzelf te herstellen. Hierdoor kunnen allerlei fysieke problemen ontstaan.

Het meten van deze belasting en met name wat de effecten op ons lichaam zijn dus van groot belang om zo vroeg mogelijk jezelf te beschermen en daarmee je immuunsysteem te ontlasten. De effecten van elektro-smog zijn goed te meten met Bioresonantie.

Met de 2-daagse opleiding Bouwbiologie leer je meer over het ontstaan en de effecten van straling. Verder leer je praktisch hoe je dit meet in een omgeving en op een mens.

Accreditatie en prijs


Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 2 dagen
Lesuren: 14
SBU: 44
ECTS: 1,5
B – punten

Docent: Koen Litjens

Geaccrediteerd K9251 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Is tevens onderdeel van de Module Bioresonantie Therapeut

Module samenstelling : Bioresonantie Basis (8 ECTS) – Bioresonantie Verdieping (2,5  ECTS) – Bouwbiologie Basis (1,5 ECTS) – Toets Bioresonantie

Certificaat:
Bouwbiologie Basis
Duur:
2 dagen
Prijs:
€295

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie
Bouwbiologie Basis 15-02-2019 Apeldoorn
Bouwbiologie Basis 14-06-2019 Apeldoorn

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenMeer info over ons *NIEUW* Competentiegericht scholingsaanbod? Tel.: 085 485 1685 Datums van de nieuwe cursussen volgen z.s.m.Iedere éérste maandag van de maand inloopavond te Apeldoorn. Wees welkom van 19 - 21 uur - Bel 085-485 1685 voor al jouw opleidingsvragen