Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Biotensor Basis

 

Biotensor Basis

De Biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische trillingen en functies. De Biotensor maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

– Allergieën
– Voedselcombinaties
– Vitamines en mineralen
– Producten
– Chakra’s
– Straling, geopatische belasting en electrosmog
– Check-up lichaam en organen
– Etc.

De cursus maakt de betekenis van de Biotensor snel duidelijk. De Biotensor is van onschatbare waarde. Zoals u weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Een kop koffie heeft een bepaalde trilling, maar duidelijk verschillend van bijvoorbeeld een kop thee. En zo heeft suiker ook weer een andere trilling dan zout. Zo kunnen we tot in het oneindige doorgaan. Alles maar dan ook alles heeft een eigen trilling.
Leren omgaan met trillingen

De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunt ook u oordelen over hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit. Maar ook kunt u oordelen of een medicijn geschikt is voor dat lichaam. Met behulp van de Biotensor kunt u ook aangeven welke therapie op dat moment het meest geschikt is. Het werken met de Biotensor gaat razendsnel. Binnen een minuut kunt u tientallen producten testen. Het gebruik is in zeer korte tijd te leren. Daarvoor zijn de cursusdagen een unieke gelegenheid. Iedereen kan er aan mee doen.

Accreditatie en prijs

Locatie: Apeldoorn en Budel
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 2 dagen
Lesuren: 14
SBU: 62
ECTS: 2
B- punten

Docent: Dianne van den Bosch

Geaccrediteerd K6103 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Is tevens onderdeel van de Module Natuurgerichte therapieën

Module samenstelling : Biotensor Basis(2 ECTS) – Biotensor Verdieping (1 ECTS) – Bach Bloesem Basis(2,5 ECTS) – Bach Bloesem Verdieping(2,5 ECTS) – Schussler Celzouttherapie (5 ECTS) – Toets Bach Bloesem / Celzouttherapie

Certificaat:
Biotensor Basis
Duur:
2 dagen
Prijs:
€230

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie
Biotensor Basis 30-03-2018 Apeldoorn
Biotensor Basis 01-06-2018 Budel
Biotensor Basis 14-09-2018 Budel

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWilt u lesgeven bij de Zonnevlecht Academie? Bel ons om nader kennis te maken Tel.: 085 485 1685Iedere éérste maandag van de maand inloopavond te Apeldoorn