Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Bach Bloesem Basis

Bach Bloesem Basis


Bach Bloesem remedies worden gemaakt uit de energie van bloemen en knoppen. De heilzame kracht van deze energie werd ontdekt door Dr. Edward Bach. Hij trok de natuur in en ontdekte dat in bepaalde bloemen en knoppen een energie zit die dicht bij de energie ligt van de mens wanneer deze in perfecte balans is.

De Bach Bloesem remedies voegen niets toe, maar halen iets naar boven, iets tevoorschijn. Wanneer het lichaam een verlaagd energie-niveau heeft, houdt het de kwaliteiten ook tegen.Het bedekt dan eigenlijk de puurheid en de kracht. De bedoeling is en dit is ook de filosofie van Dr. Bach, om negatieve gemoedsstemmingen met “de trilling” van de bach bloesem remedies om te zetten in positieve gemoedsstemmingen om uw leven meer kracht te geven, zonder de ballast van negativiteit.

Bach Bloesem is 100 % natuurlijk en is totaal veilig en onschadelijk. Ze kunnen te allen tijde worden ingezet en gebruikt, ook in combinatie met andere medicatie en/of behandelvormen

Omdat het om een “zelfhulpsysteem” gaat is het eenvoudig om de Bach Bloesem in gebruik te nemen. Voor uzelf, uw gezin en uw clienten. In een praktijk kan het net dat steuntje geven dat nodig is voor de cliënt om te kunnen groeien. Tijdens deze 2-daagse basiscursus maakt u kennis met de werking van de Bach Bloesem remedies.

Accreditatie en prijs

 

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 2 dagen
Lesuren: 14
SBU: 70
ECTS: 2,5
B – punten

Docent: Anoushka Ebbinge

Geaccrediteerd K6393 bij:
BATC, KTNO, LVNG, VBAG

Certificaat:
Bach Bloesem Basis
Duur:
2 dagen
Prijs:
€230

Agenda / planning


Cursus Begindatum Locatie

Informatie aanvragen

Eerstvolgende startdatum


Duur
2 dag(en)


Kosten


Zonnevlecht Academie is geregistreerd bij CRKBO waardoor al onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.


Direct inschrijvenWilt u lesgeven bij de Zonnevlecht Academie? Bel ons om nader kennis te maken Tel.: 085 485 1685Iedere éérste maandag van de maand inloopavond te Apeldoorn