Ademhaling Eko-Doping

Mediteren - Zonnevlecht Academie

Zonder ademen is er geen leven. Zo simpel is dat en toch nemen velen van ons hoe we ademen voor lief
Teveel mensen ademen in ondiepe en samengetrokken patronen, snijden zich van de volle voordelen van hun ademen af en realiseren nooit de mogelijkheden die ze verspillen voor een gezonder leven.

Ademen is, zoals we weten, een absoluut essentieel automatische biologische functie. Het kan er ook zijn dat we bewust gebruiken om onze kwaliteit van ons leven en gezondheid van ons lichaam te verhogen. Zijn helende en herstellende mogelijkheden zijn krachtig en kunnen succesvol gebruikt worden om de fysieke energie van het lichaam te verhogen.

Topsporters kunnen zo meer uit hun training halen, waardoor ze succesvoller zijn tijdens wedstrijden en competities. Deze ademhalingstechniek ontzuurt het lichaam en dat is voor het herstel noodzakelijk.
Eko-Doping heeft te maken met het openen en opschonen van beperkte ademhalingspatronen en leert u om meer effectiever en gemakkelijker te ademen. De meeste mensen ontvangen alleen een klein percentage van de luchtcapaciteit, te wijten aan sluitende en beperkende adempatronen. Door de longcapaciteit te verhogen worden o.a. sportprestaties beter, maar gaat ook het helingsproces sneller wanneer de sporter een blessure oploopt.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 2 dagen
Lesuren: 14
SBU: 41
Prijs: €325
ECTS: 2

Klik hier voor KTNO accreditatie: K5596
BATC | VBAG | LVNG | NVST | VIV | CAT | VVET

Docenten: Henk & Carla Beljaar

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam


Wil jij dat wij jou bellen? Laat je telefoonnr. en gewenste terug bel tijd achter op: info@zonnevlechtacademie.nl - Binnenkort nieuwe cursussen, meer info? Tel.: 085 485 1685