fbpx

Kies je opleiding in 4 stappen

Kies je startdatum
Inschrijven

Kies je opleiding in 4 stappen

Specificeer je opleiding
Kies je startdatum
Inschrijven

Methodisch werken

Als een cliënt met een hulpvraag bij een therapeut komt, wordt er van de therapeut verwacht dat hij/zij meteen handelt en tevens de verantwoording hiervoor neemt. Volledige objectiviteit is echter niet mogelijk en de hulpvraag is eigenlijk een probleemstelling die regelmatig niet meteen helder is. Daarom is het als therapeut belangrijk te beschikken over een structuur die helpt te ordenen en die overzicht biedt.

Deze lesdag is bedoeld om natuurgeneeskundig therapeuten in spé inzicht te geven hoe een professioneel behandelproces er uit zou moeten zien en dit tevens deels te oefenen.

Er wordt een ‘kader’ besproken wat enig houvast en vertrouwen geeft met betrekking tot het opstellen van een behandelplan. Het helpt professioneel te denken en te handelen. De werkwijze betrekt de cliënt ook bij de behandeling. Hij/zij kan meer inzicht krijgen in het ziekteproces en worden gestimuleerd om aan het herstelproces mee te werken

De lesstof bestaat niet alleen uit theoretische inzichten, de docente zal ook praktijkervaringen en -casussen bespreken en er zal worden geoefend.

Locatie: Apeldoorn
Lesmateriaal: syllabus
Duur: 3 dagen
Lesuren: 21
SBU: 189
Prijs: €435
ECTS: 7
Datum: Methodisch werken (anamnese) 21 september
Methodisch werken (doelstellingen en behandelplan) 28 september
Methodisch werken (reflectie en evaluatie) 5 oktober 2020

Klik hier voor KTNO accreditatie: K10802
BATC | VBAGNVST | VIV | CAT | FAGT VVET

Docent: Mariëtte van de Meulengraaf

Wil jij deze cursus bijwonen? Meld je snel aan:

Inschrijven
Voornaam
Achternaam


Heb jij een vraag over een cursus?info@zonnevlechtacademie.nl Tel.085-4851685 *Al onze cursussen zijn van: 9:30 - 16:00 uur* Onze locatie is Coronaproof en er ligt een mondkapje voor u klaar. We zien u graag tijdens de les op 1,5 meter afstand;)